Torelló vestirà de blanc aquest dissabte a la Nit de Botigues

Botiguers i Ajuntament remarquen que és una data important per al teixit comercial

L'alcalde Marçal Ortuño i la regidora Mercè Faja amb els representants dels comerços.
L'alcalde Marçal Ortuño i la regidora Mercè Faja amb els representants dels comerços. | Carles Fiter
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:32h
Torelló celebra aquest dissabte, 13 de juliol, la setena edició de la Nit de Botigues. A la festa, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració dels botiguers i l'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT), hi participaran la majoria dels establiments comercials i la temàtica d'enguany és la Nit Blanca. Els carrers es guarniran sobre aquest eix i s'hi faran sortejos, tallers, i altres sorpreses que es descobriran la mateixa nit.

Durant la roda de premsa de presentació d'aquest migdia, Jordi Jaumira, representant de l'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT), ha destacat que "és un dels plats forts" de l'any, ja que permet augmentar les vendes, però sobretot per donar-se a conèixer. En aquest sentit, ha remarcat que la gent pot circular pels carrers sense trànsit rodat. "És una bona publicitat per a tots", ha conclòs.

Per la seva banda, l'alcalde Marçal Ortuño ha dit que "és una data marcada al calendari per reivindicar el comerç local" i ha remarcat la importància d'un teixit comercial "viu i dinàmic". La regidora de Comerç Mercè Faja ha afegit que hi participaran un total de 62 establiments, una xifra semblant a la de la darrera edició. "Creiem que la participació serà molt bona, ja que és una festa consolidada", ha apuntat.

Faja també ha apuntat que la majoria dels set carrers del nucli antic obriran comerços i els de les altres zones del municipi es traslladaran al centre. L'activitat, de les 8 del vespre a les 12 de la nit, es concentrarà a la plaça Nova, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, la plaça Jacint Verdaguer, la plaça Vella, el carrer Capsavila o els 4 Cantons.

A partir de les 12 de la nit l'activitat es traslladarà a la plaça Nova, on es farà el sorteig de premis de la campanya "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir". La jornada acabarà amb el concert de fi de festa a càrrec del grup Rock Square.

La setena Nit de Botigues de Torelló també comptarà amb la participació d'entitats com l'Agrupació de Comerciants de Torelló, l'ANC Vall del Ges, els Deixebles de Sant Feliu i Osona Contra el Càncer.
Arxivat a