Música, dansa i teatre passaran per Seva aquest dissabte

Torna el Festival Munart a la font dels Sors amb múltiples activitats gratuïtes

Pelat i Pelut
Pelat i Pelut | Imatge Promocional
Osona.com
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:40h
El Festival Munart de Seva, la festa de les arts, torna a la font dels Sors aquest dissabte, 13 de juliol, amb concerts, dansa, teatre, circ i activitats lúdiques. Totes les activitats són gratuïtes i adreçades, sobretot, a un públic familiar.

La jornada comença a les 12 del migdia amb els tallers de manualitats i bodypainting, i a partir de dos quarts d'1, vermut i concert a càrrec del duet de folk Irene & François.

A la tarda, la Cia Chocochurry s'encarregarà d'animar els més petits a partir de les 5 amb un espectacle visual amb molt de ritme que inclou malabars i ambient clown dels anys 80. A les 6, es farà un taller de dansa africana seguint una coreografia d'Anna M'Bengue, ballarina professional que s'acompanyarà de la música d'en MusbabaTraoré.

A un quart de 8 del vespre hi haurà l'espectacle musical Rock per Xics, i a partir de dos quarts de 10 hi el jazz inundarà la font dels Sors amb el grup JumbleSounds. A dos quarts d'11, les germanes M'bengue faran un espectacle de dansa tradicional de l'Àfrica Occidental que demostrarà la riquesa musical del continent.

I finalment tancarà el festival el monologuista Raül Alcaraz, amb l'espectacle que tindrà lloc a les de dos quarts d'11, i el concert de Pelat i Pelut, a dos quarts d'1 de la nit.
 

Consulta el programa aquí