Comencen a asfaltar el carrer Verdaguer de Vic

La mobilitat en diversos carrers queda afectada dijous i divendres

Els treballs d'enquitranament, aquest dijous al matí.
Els treballs d'enquitranament, aquest dijous al matí. | Adrià Costa
Osona.com
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:53h
Aquest dijous al matí s'ha començat a asfaltar el primer tram del carrer Verdaguer. A conseqüència de l'enquitranament, la rambla del Passeig, la rambla del Carme i la rambla Davallades estan tallades a la circulació en vehicle motoritzat, excepte per a veïnat i usuaris dels aparcaments del Passeig i de la plaça Major. A partir de la tarda i tot el divendres ja estaran obertes a la circulació.

Per contra, es tallarà l'accés al carrer Verdaguer, entre la rambla Davallades i el carrer del Bisbe Morgades, de manera que els vehicles que accedeixin a la rambla Davallades es desviaran per la rambla de l'Hospital, podent accedir al segon tram del carrer Verdaguer pel carrer de Bisbe Morgades.

Els recorreguts alternatius estan senyalitzats en les principals vies d'accés al centre per indicar els talls i informar de les afectacions. Els veïns de la rambla del Passeig sortiran pel carrer del Trinquet, i els de la rambla del Carme ho poden fer pel carrer de Gurb. Les persones usuàries de l'aparcament del Passeig sortiran pel Portal de la Rambla, mentre que els de la Plaça Major ho faran per la sortida habitual de la rambla de l'Hospital.
 

Consulta totes les afectacions

Arxivat a