La delegada a la Catalunya Central reprèn les visites a ajuntaments d'Osona

Alba Camps coneix els nous alcaldes de Santa Eugènia de Berga, Seva i Taradell

Camps amb l'alcaldessa de Seva i tres regidors de l'equip de govern.
Camps amb l'alcaldessa de Seva i tres regidors de l'equip de govern. | Govern
Osona.com
11 de juliol del 2019
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha visitat aquests darrers dies a Osona. Les visites tenen per objectiu conèixer la nova composició dels ajuntaments. De fet, són prioritaris aquells que compten amb un nou alcalde o alcadessa. Per això, els ajuntaments que ha anat a veure són Santa Eugènia de Berga, Seva i Taradell.

En tots tres municipis la delegada ha pres nota de les necessitats locals que li han fet saber els respectius alcaldes: Xavier Fernández, Maria Anna Pineda i Mercè Cabanas. A la reunió amb l'alcalde de Santa Eugènia de Berga han tractat, especialment, d'assumptes urbanístics; amb l'alcaldessa de Seva s'ha parlat de la situació de la pedrera del Pinós; i l'alcaldessa de Taradell ha explicat els diferents projectes que tenen sobre la taula per a aquesta legislatura.

Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya i alhora la delegada dona a conèixer la feina i funció de la Generalitat al territori i per posar al servei dels municipis els serveis i tasques que s'ofereixen.
Arxivat a