Detinguts dos menors a Vic per robar una bossa de mà i intentar robar un mòbil

Els arrestats, que han quedat en llibertat, hauran de comparèixer davant de la Fiscalia de menors quan siguin requerits

Redacció
10 de juliol del 2019
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts dos menors a Vic per presumptament robar una bossa de mà i intentar robar un mòbil. Els dos veïns de la capital d'Osona han quedat en llibertat i hauran de comparèixer davant de Fiscalia de menors quan siguin requerits. La investigació va arrencar la setmana quan un menor va denunciar que a principis de juny dos nois menors li havien intentat sostreure, en dues ocasions, el telèfon mòbil. 

La primera vegada es trobava amb un amic a la zona de l'Atlàntida de Vic quan els dos nois se'ls hi van acostar i els hi van demanar les pertinences. Mentre els intimidaven un ciutadà que va veure els fets va intervenir i van marxar. Hores després, es trobava passejant pel carrer quan un dels menors el va intimidar amb una barra de ferro i li va demanar el mòbil. En aquesta ocasió tampoc va aconseguir sostreure'l. Un dels arrestats, però, sí que va sostreure una bossa de mà, el passat 5 de juliol, a un altre noi després d'abordar-lo pel carrer i colpejar-lo.

Els Mossos van iniciar una investigació que va finalitzar, aquest dimarts, amb la localització i detenció a Vic dels dos menors. Un d'ells se'l va detenir per dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa. I l'altre només se l'acusa de la temptativa de robatori.
Arxivat a