Jordi Pesarrodona es manifesta amb les Àvies i Avis de la plaça de Vic

El pallasso agraeix a l'entitat "mantenir viu el procés independentista" amb la mobilització de cada setmana

Jordi Pesarrodona amb els avis de la plaça de Vic
Jordi Pesarrodona amb els avis de la plaça de Vic | Adrià Costa
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:41h
Com cada dimarts, les Àvies i Avis de la plaça de Vic per la Llibertat han fet la seva passejada setmanal pel centre de la ciutat. Avui, però, a més de motius grocs, els avis lluïen un nas de pallassso. El complement es deu a la visita del Jordi Pesarodona, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada que es va fotografiar amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil i se l'acusa d'un delicte de desobediència greu.

Pesarrodona ha donat les gràcies als avis, de Vic i d'arreu, per "mantenir viu el procés independentista" i ha remarcat que donen una "lliçó", ja que es mobilitzen per a les generacions futures, perquè no tinguin cap mancança en drets i llibertats, sobretot pels drets tancats de l'1-O, com són el de votar i el de l'autodeterminació. "Preparem-nos per molts anys de desobediència", ha dit el pallasso, remarcant que s'haurà de passar per sobre els partits polítics i al final "tots estarem investigats".

Per la seva banda, els avis també han agraït la presència de Pesarodona pel seu "esperit de fermesa". S'han mostrat molt crítics amb la classe política que està "obviant la voluntat dels votants", com JxCat o ERC. "El poble votà independència, no autonomia", han dit en el manifest de lectura. Abans li han regalat la samarreta de color groc que porten cada dimarts.

Les Àvies i Avis de la plaça de Vic fan una passejada setmanal pels carrers de la ciutat per exigir i reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.
 

Àvies i Avis de la plaça de Vic, aquest dimarts. Foto: Adrià Costa

Arxivat a