Mor una noia de l'Esquirol en un accident de trànsit a la C-17

El cotxe va sortir de la via a Seva i com a conseqüència de l'impacte la conductora ha mort

L'accident de trànsit d'aquest dilluns a la C-17 a Seva
L'accident de trànsit d'aquest dilluns a la C-17 a Seva | Trànsit
Osona.com
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:41h
Una veïna de l'Esquirol, de 19 anys, ha mort a causa d'un accident de trànsit d'aquest dilluns a la tarda. Tal com explica el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir al punt quilomètric 42 de la C-17 a Seva, en sentit Barcelona.

Per causes que encara s'estan investigant, el turisme amb dos ocupants va sortir de la via i com a conseqüència de l'impacte, la conductora i el passatger davanter van resultar ferits en estat crític. La conductora va ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on posteriorment ha mort. D'altra banda, el passatger davanter va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona en estat crític.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d'excarceració, i tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos van rebre l'avís a les 17.40h.

Amb aquesta víctima, són 82 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 

L'accident de trànsit d'aquest dilluns a la C-17 Foto: Trànsit