Movem Prats s'incorpora al govern de JxCat

Els dos regidors independents gestionaran àrees socials

Jordi Bruch i Montserrat Juvanteny.
Jordi Bruch i Montserrat Juvanteny. | Aj. de Prats
Osona.com
04 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:50h
Movem Prats s'incorporarà al govern municipal de Prats de Lluçanès de Junts per Catalunya que lidera Jordi Bruch. Tal com fan públic ambdós partits en comunicats, després de diverses trobades, la formació independent formalitzarà la seva entrada a l'equip de govern de JxCat en el proper ple del 9 de juliol, en què s'ha d'aprovar el cartipàs municipal.

Els dos regidors del partit independent, Montserrat Juvanteny i Ferran Chacón, assumiran les responsabilitats d'Acció Social, Comerç, Patrimoni (Juvanteny), Joventut i Habitatge (Chacón). A més, la cap de llista de Movem Prats també serà la segona tinent d'alcaldia.

Des de Movem Prats remarquen que "aquesta és la millor opció per garantir la governabilitat municipal i que el poble avanci en una perspectiva social i per aconseguir millores en el municipi". D'altra banda, Junts per Prats remarca que lideraran "el govern més ampli dels últims 16 anys", amb 7 dels 11 regidors.

En les passades eleccions, JxCat va aconseguir 5 regidors; ERC, 3; Movem Prats, 2; i República Activa de Prats de Lluçanès, 1. JxCat com a força guanyadora va iniciar converses amb tots els partits.

Aquest acord no ha estat cap sorpresa. De fet, Bruch apuntava a Osona.com que Movem Prats era la formació que estava més predisposada a entrar a formar govern. Finalment s'ha concretat abans del ple de cartipàs.
Arxivat a