Bargalló es compromet a tirar endavant la nova escola de Santa Eulàlia de Riuprimer

El conseller d'Educació no fixa una data de construcció, però els tràmits s'iniciaran a partir de l'any que ve

Josep Bargalló, aquest matí a l'escola El Roure Gros.
Josep Bargalló, aquest matí a l'escola El Roure Gros. | Educació
Osona.com
03 de juliol del 2019
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest dimecres l'escola El Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer "per conèixer el projecte educatiu del centre i per parlar amb l'ajuntament per tirar endavant el projecte constructiu de la nova escola". Tal com expliquen des de la conselleria, Bargalló ha fet un recorregut per les instal·lacions del centre i després s'ha reunit amb l'equip directiu.

Prèviament, el conseller ha estat l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell. Bargalló ha mantingut una reunió amb l'alcalde Txevi Rovira per tractar la construcció de la nova escola que "té un problema de tipus estructural i d'espai". "Esperem que aquesta tardor l'ajuntament ens pugui cedir un terreny amb plenes condicions i, a partir d'aquí, començar un procés administratiu per fer la nova escola", ha afegit.

El titular d'Educació ha concretat que "l'inici del procés és a començaments de l'any que ve i, a partir d'aquí, no podem fixar data de construcció perquè hem de decidir quina escola volem i quin procés constructiu volem amb la comunitat educativa i l'ajuntament". En aquest sentit, ha remarcat que "tenim l'oportunitat de decidir com serà l'escola perquè aquest juliol aprovarem justament que a partir d'ara les escoles es fan en decisió amb la comunitat educativa i no a partir d'una decisió estricta d'un arquitecte".