​Les obres de millora i urbanització de plaça Gaudí de Vic, a punt de començar

Els treballs, que s'iniciaran dilluns vinent, són la materialització de la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de la zona de la Vella

La plaça de Gaudí de Vic.
La plaça de Gaudí de Vic. | Aj. de Vic
Osona.com
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:54h
El dilluns que ve, 8 de juliol, començaran les obres per urbanitzar la plaça Gaudí de Vic, i que també serviran per completar la xarxa d’enllumenat públic. A més, també es renovarà el mobiliari urbà de la plaça. 

Aquest projecte és la proposta guanyadora dels pressupostos participatius del 2017, que es van realitzar a la zona de la Vella –barri del Remei, barri del Sucre, barri del carrer de Sant Pere, centre històric i Sentfores-La Guixa-, i que es va pressupostar amb 80.004,96 euros.
  
Dos mesos d'obres

Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos, i la zona afectada serà el perímetre de la plaça, entre la sorra i la part que ja està pavimentada. Es crearà també una recollida d’aigües pluvials a la part baixa de la plaça, amb un pou sorrer connectat a la xarxa de clavegueram. D’aquesta manera, s’evitarà que, quan plogui, l’aigua arrossegui la sorra de la plaça cap al carrer de la Ramada i als embornals.
 

Consulta el plànol amb detall

Arxivat a