Suport feminista a les dues denunciants d'abusos a la Festa Major de Vic

L'Ortiga Feminista remarca que les agressions masclistes són "recurrents i reiterades, sobretot als espais d'oci nocturn"

Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:14h
El col·lectiu Ortiga Feminista ha emès un comunicat per donar suport a les dues denunciants d'abusos sexuals durant el dissabte passat durant l'acte de la Crida, a la Festa Major de Vic. "Les agressions masclistes són recurrents i reiterades al nostre entorn, sobretot als espais d'oci nocturn i per això apostem per denunciar-les i visualitzar-les a través de l'organització col·lectiva", diuen.

En aquest sentit, remarquen que les dones haurien de denunciar "les agressions contínues" que pateixen "en tots els àmbits" i reconeixen "la valentia i el desgast emocional que suposa".

"Les necessitats de les dones denunciants seran la nostra prioritat i en cap cas ens centrarem en els ritmes i necessitats del presumpte agressor", apunten.
Un detingut que nega els fets

La Guàrdia Urbana de Vic va detenir un noi de 30 anys per la presumpta comissió d'un delicte d'abús sexual, tocaments, a una menor. La jove va denunciar-ho al Punt Lila i el cos vigatà va desplaçar-se fins a la plaça de la Catedral on va detenir-lo.

L'acusat apuntava a Osona.com que la detenció va ser aleatòria i que ell no va abusar de la jove. Segons fonts judicials, la investigació encara segueix oberta i fins que el jutge no reculli tots els testimonis, no decidirà si el cas tira endavant o l'arxiva.
Arxivat a