​Neix un projecte de formació en arts escèniques a l'Institut del Teatre de Vic

L'Aula Pedagògica en Arts Escèniques està adreçada a infants, joves i persones adultes

Durant un curs en arts escèniques.
Durant un curs en arts escèniques. | Institut del Teatre
Redacció
02 de juliol del 2019
L'Institut del Teatre posarà en marxa al curs que ve, 2019-20, l'Aula Pedagògica d'Arts Escèniques (APAE) a la seu de Vic. Es tracta d'un nou projecte de formació en arts escèniques adreçat a infants, joves i adults que planteja una formació transversal de les disciplines escèniques, dansa/moviment i teatre, amb un seguiment individualitzat de l'alumne i en connexió amb la família i l'escola.

Des d'APAE es treballaran les capacitats cognitives, físiques, creatives i expressives de l'alumnat, fomentant els valors, l'educació i la inclusió per afavorir el desenvolupament integral de la persona.

Cursos per a totes les edats

L'oferta formativa té cursos de diferents nivells. Per exemple, s'ofereixen cursos d'iniciació a la dansa i el teatre per a infants de 4 a 5 anys; fins a tallers de dansa creativa, de teatre i de dansa contemporània, o un curs de teatre per a majors de 65 anys.

Totes les formacions s'iniciaran el 30 de setembre de 2019 i finalitzaran el 17 de juny de 2020. Les preinscripcions estan obertes fins al 31 de juliol, i les matriculacions es faran del 2 al 27 de setembre.
 

Consulta més informació

Arxivat a