La cursa nocturna dels 7 Portals de Vic modifica el recorregut i aposta per la sostenibilitat

La recaptació obtinguda es destinarà a la Fundació Projecte i Vida

Durant la presentació de la cursa.
Durant la presentació de la cursa. | Ajuntament de Vic
Redacció
02 de juliol del 2019
Aquest dimecres, 3 de juliol, Vic acull la quarta edició de la cursa nocturna dels 7 Portals. Les principals novetats d'aquesta edició són la lleugera variació del recorregut per les obres que s'estan portant a terme a la ciutat, i l'aposta per la sostenibilitat.

D'una banda, per les obres, la cursa no passa pel carrer de Jacint Verdaguer i es desvia per la Rambla de l'Hospital, el Passatge dels Estudis, el carrer Morgades, el carrer dels Vilabella, el carrer de Mossèn Josep Gudiol i el carrer de Doctor Junyent, per tornar a enllaçar amb la Rambla de l'Hospital.

D'altra banda, quant a sostenibilitat, es materialitza en l'eliminació de les ampolles d'aigua de plàstic que s'oferien als participants i que enguany se substitueixen per gots reutilitzables i fonts d'aigua al llarg del traçat de la cursa.

Cursa infantil

Es repeteix la celebració de la prova infantil, i també l'adaptada per a diversitat funcional. La cursa infantil sortirà a un quart de 10 del vespre perquè els corredors adults que ho desitgin puguin acompanyar els més petits.

La quarta edició de la cursa nocturna intentarà arribar als 1.000 participants, superant els 900 corredors inscrits en la darrera, i una xifra que és l'aforament màxim que s'ha calculat que pot assumir el centre històric.

La cursa s'organitza des de l'Ajuntament de Vic conjuntament amb el Vic-ETB, el Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic. Per segon any consecutiu compta amb el suport de BBVA-Fundació Antiga Caixa Manlleu i hi col·laboren les botigues d'esport Base:Esports Estel, Fanatik i Intersport Everest Horitzó, així com Aigües Vic (que cedeix les fonts d'aigua i els gots reutilitzables) i Casa Tió. La receptació es destinarà a l'entitat del tercer sector Fundació Projecte i Vida.
 

Consulta el recorregut de la cursa

Arxivat a