Vic desactiva el pla d'emergència per onada de calor

L'Ajuntament recomana tenir en compte els consells del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per fer front a la calor

La piscina exterior CN Vic-ETB
La piscina exterior CN Vic-ETB | Aj. de Vic
Osona.com
01 de juliol del 2019
El pla d'emergència local per onada de calor a Vic, activat dijous passat al migdia quan es va arribar als 37,3 graus al municipi, s'ha desactivat. D'aquesta manera, les piscines del CN Vic-ETB i la del Club Patí Vic tornen a oferir el seu servei habitual interromput durant aquest episodi d'excepcionalitat en què s'ha permès l'accés gratuït per a persones de col·lectius sensibles que ho sol·licitaven mentre l'aforament de l'equipament ho permetia.

També al llarg dels últims quatre dies s'han posat a disposició dins l'horari d'obertura la sala d'adults de la Biblioteca Joan Triadú i una altra sala de l'Escola de Música i Conservatori (EMVic), locals climatitzats amb temperatura confortable.

D'altra banda, l'Ajuntament recomana tenir en compte els consells del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per fer front a la calor (els podeu consultar en aquest enllaç).
Arxivat a