Manlleu aprova el cartipàs del govern d'ERC i JxCat

Els postconvergents tindran 5 regidories

Redacció
28 de juny del 2019
Els regidors que formen part de l'equip de govern a Manlleu, en una imatge d'arxiu
Els regidors que formen part de l'equip de govern a Manlleu, en una imatge d'arxiu | Carles Fiter
El ple de l'Ajuntament de Manlleu va aprovar aquest dijous el cartipàs. El govern, format per ERC i JxCat després d'un acord, està format per 14 dels 21 regidors. Està encapçalat per l'alcalde Àlex Garrido, amb Enric Vilaregut (ERC) i Arnau Rovira (JxCat) com a primer i segon tinents d'alcaldia, respectivament.

Pel que fa a regidories, ERC assumeix Alcaldia i Gestió de la Diversitat (Garrido), Serveis Territorials (Vilaregut), Oficina d’Atenció Ciutadana, Salut Pública, Consum i 3a tinent d'alcaldia (Maria Josep Palomar), Educació, Habitatge, Igualtat i Gent gran (Rafa Cuenca), Cultura i Mitjans de comunicació (Eva Font), Medi ambient i Pagesia (Maite Anglada), Promoció econòmica (Eudald Sellarès), Promoció social i Personal (Pere Compte) i Hisenda, Joventut i adjunt a Esports (Eduard Robles).

Per la seva banda, JxCat es farà càrrec de Seguretat Ciutadana i Civisme (Rovira), Règim intern i Recursos humans (Lluïsa Bautista), Participació Ciutadana (Núria Martínez), Indústria, Coneixement i Agenda 2030 (David Bosch), i Esports (Miquel Gay).

Des de l'oposició es va criticar que les retribucions per assistir a la Junta de Govern Local augmentin de 90 a 250 euros. 
Arxivat a