Piscines obertes per l'onada de calor

Vic obre les portes del CN Vic-ETB i del Club Patí Vic

Osona.com
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:36h
La piscina exterior CN Vic-ETB
La piscina exterior CN Vic-ETB | Aj. de Vic
Nombrosos ajuntaments d'Osona han decidit obrir gratuïtament les piscines per l'onada de calor per permetre que la ciutadania es refresqui. La mesura, sobretot, s'adopta davant les previsions que anuncien que aquest divendres la calorada arribarà al punt àlgid i se superaran els 40 graus a bona part del territori. Hi ha consistoris que apliquen la gratuïtat des de dijous i aquest divendres, però també d'altres que l'estenen fins diumenge. En general, els ajuntaments obren les piscines de franc a tots els residents (això sí, fins que no se superi l'aforament).

A Osona, hi ha diversos municipis com Hostalets de Balenyà, Tona, Seva, Centelles o Vic. En el cas de la capital d'Osona, s'obre la piscina municipal del CN Vic-ETB per a persones de col·lectius sensibles (majors de 65 anys, menors de 10 anys i un acompanyant, i persones amb diversitat funcional amb un acompanyant). Per accedir-hi cal estar empadronat a Vic i presentar DNI. A la piscina del Club Patí Vic hi pot entrar tothom gratuïtament fins al màxim permès.

El protocol d'ondada de calor a Vic també posa a disposició la sala d'adults de la Biblioteca Joan Triadú i una altra de l'Escola de Música, locals climatitzats amb temperatura confortable.
Arxivat a