Les rebaixes d'estiu s'avancen a Vic

El carrer Manlleu dona el tret de sortida aquest divendres amb el "shopping night"

El carrer Manlleu celebrarà la «shopping night» aquest divendres
El carrer Manlleu celebrarà la «shopping night» aquest divendres | Osona.com
Osona.com
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:47h
Les rebaixes que començaran el proper dilluns, 1 de juliol, s'avancen a Vic aquest cap de setmana per oferir descomptes que poden arribar fins a un 50% de sortida en molts establiments. De fet, els comerciants del sector de la moda preveuen que l'afluència més gran de compradors serà els primers 15 dies, com acostuma a ser habitual.

Venen d'una mala temporada

Tal com explica l'entitat Vic Comerç, segons les enquestes als comerciants, la temporada de primavera -de març a juny- no ha estat gaire bona. Més de la meitat dels enquestats considera que han tingut una davallada de vendes en relació al quadrimestre del 2018, entre un 5 i 10%. Els comerciants creuen que aquesta dinàmica es mantindrà durant el període de rebaixes.

El percentatge de facturació que representen les rebaixes sol ser d'un 20% de la temporada aproximadament, i un 50% si es tracta de botigues que venen producte enfocat a la temporada d'estiu.

Dos diumenges oberts i shopping night al carrer Manlleu

Alguns establiments ja han començat les rebaixes des de fa uns dies, ja que la llei espanyola de comerç així ho permet, però la majoria començarà aquest cap de setmana. De fet, tant aquest diumenge 30 de juny com el següent, el 7 de juliol, seran festius d'obertura comercial i molts establiments de moda i calçat estaran oberts.

D'altra banda, aquest divendres 28, els comerciants del carrer Manlleu celebren un shopping night amb descomptes ja de rebaixes.
Arxivat a