Quim Torra, a la inauguració de la Fundació Miquel Martí i Pol a Roda de Ter

A més del president de la Generalitat de Catalunya, també assistirà a l'acte de dissabte la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga

El president de la Generalitat, Quim Torra,  i la consellera Mariàngela Vilallonga seran a Roda de Ter aquest dissabte
El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera Mariàngela Vilallonga seran a Roda de Ter aquest dissabte | ACN
Redacció Osona.com
27 de juny del 2019
Actualitzat el 03 de juliol a les 14:44h
El president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra serà aquest dissabte a Roda de Ter per inaugurar la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol. L'acte, que començarà al voltant de tres quarts de 10 del matí, també comptarà amb la presència de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga. Durant tot el matí, hi haurà activitats de caire popular i familiar per celebrar la inauguració de la seu, i a la tarda hi haurà portes obertes.

La Fundació Miquel Martí i Pol és una entitat sense ànim de lucre que neix amb l'objectiu de contribuir al llegat educatiu, social i cultural de poeta. Va ser fundada l'any 2006, però no va ser fins al desembre de 2016 que es va poder dotar d'estructura professional. Vista la demanda popular d'una de les figures cabdals de la literatura catalana, sense dubte un poeta nacional, es veia del tot necessari un espai dedicat a l'obra i a la figura de l'autor per acollir els visitants.

Fins aquest 2019 no s'ha pogut estrenar un espai dedicat a l'obra i la figura de l'autor per acollir els visitants. A més d'aquest espai museïtzat, en el qual hi tenen lloc activitats de tota mena com tallers, concerts, visites comentades, etcètera, està previst que en una segona fase es pugui inaugurar la Casa Miquel Martí i Pol, edifici annexat a la Fundació.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a