Ortuño configura el cartipàs de l'Ajuntament de Torelló

Les competències i sous dels regidors encara s'ha de portar a aprovació del ple

Tots els regidors de Torelló el passat 15 de juny.
Tots els regidors de Torelló el passat 15 de juny. | Aj. de Torelló
Redacció
26 de juny del 2019
Els regidors d'ERC-JpT ja tenen repartides les 23 regidories de l'Ajuntament de Torelló. Es preveu que el ple el cartipàs sigui la setmana vinent. Marçal Ortuño, que ha guanyat les eleccions al municipi però sense aconseguir la majoria (7 dels 17), no assumeix directament una regidoria i es fa càrrec d'Alcaldia i Comunicació. 

La número 2, Núria Montanyà, assumeix Benestar social, Educació i Igualtat; Xevi Lozano, Cultura, Joventut i Infància, i Participació Ciutadana; Elisabet Viñas, Hisenda, Règim intern i Seguretat Ciutadana; Adrià Jaumira, Habitatge i Urbanisme, Mobilitat, Medi Ambient i Serveis Públics; Mercè Faja, Recursos humans, Promoció econòmica, Comerç i Turisme, i Ocupació; i David Sánchez, Esports, Salut pública i Manteniment i estructures.

Pel que fa a les tinences d'alcaldia van repartides pel mateix ordre en què han entrat els regidors d'ERC. Per tant, Montanyà és la primera tinent d'alcaldia; Lozano, el segon; Viñas, la tercera; Jaumira, el quart; i Faja, la cinquena.

De cara la setmana que ve, l'equip de govern sense majoria haurà d'arribar a consensos amb la resta de partits (CUP, JxCat i PSC) per aprovar les carteres, els sous i les dedicacions.
Arxivat a