Torelló estrena un punt d'aguait d'ocells

Els alumnes del mòdul de fusteria fan la instal·lació darrere el pavelló d'esports

La caseta disposa de diverses finestres per observar les aus.
La caseta disposa de diverses finestres per observar les aus. | Aj. de Torelló
Osona.com
25 de juny del 2019
Torelló disposa d'un nou punt d'aguait d'ocells. Com a projecte de final de curs i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, els alumnes del mòdul de fusteria del Pla de Transició al Treball de Torelló han dissenyat, construït i instal·lat aquesta caseta en el tram en què les aigües del riu Ges es barregen amb les del Ter. Està situada just darrere del pavelló d'esports.

Inicialment, els alumnes van fer una maqueta i després van començar els treballs de tallar, envernissar i construir la caseta, que disposa de diverses obertures per a observar els ocells.

L'acció s'emmarca en els Plans de Transició al Treball, una modalitat de Programes de Formació i Inserció que tenen una finalitat educativa, formativa i professionalitzadora, amb la voluntat d'oferir i facilitar a l'alumnat el desenvolupament personal i l'adquisició de competències professionals que li permetin una continuïtat formativa o la seva inserció laboral. A Torelló s'ofereixen dos mòduls: Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació d'elements de fusteria i Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
 

La caseta disposa de diverses finestres per observar les aus. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a