Balenyà

Els veïns de Balenyà voten construir un parc pensat per a infants

La diferència en vots entre les opcions més votades és mínima i l'equip de govern es compromet a portar-les a terme

per Redacció , 20 de juny de 2019 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Balenyà destinarà 40.000 euros per construir un parc pensat per a infants a partir de primària, amb tobogans de tub,  tirolines i estructures de gran format. Aquesta ha estat la proposta més votada als pressupostos participatius del municipis d'enguany. L'opció guanyadora ha obtingut 128. Hi ha participat 291 persones que han votat 628 opcions, ja que cadascun podia votar fins a 4 propostes de les 8 acceptades. La participació baixa lleugerament respecte el 2018 amb un 15%.

D'aquesta manera, s'ha trencat la dinàmica dels darrers anys, en la qual les propostes vinculades a les escoles acabaven sent les guanyadores de procés de participació.  Tot i això, segueixen sent algunes de les opcions més votades, com "adequar el mobiliari de l'Escola Joan XXIII" o "construir un petit parc amb jardí davant l'escola bressol".


Tal com explica l'Ajuntament en una nota de premsa, l'equip de govern pren el compromís de portar a terme la proposta guanyadora, però també incloure-hi les més votades. El nou alcalde Carles Valls destaca que els pressupostos "són una bona eina per poder valorar allò que en cada moment il·lusiona als veïns de Balenyà, i que des d’aquest punt de vista continuarem treballant per estar atents a la seva opinió”.
 

Consulta tota la informació sobre les propostes

 

Participació