Vic inicia les obres per eliminar les barreres arquitectòniques de l'ETC

La companyia Etcètera Teatre ha decidit deixar la programació teatral recentment en aquest espai

Redacció
18 de juny del 2019
L'escenari de l'Espai ETC
L'escenari de l'Espai ETC | ETC
Està previst que aquesta setmana comencin les obres per eliminar les barreres arquitectòniques de l’Espai ETC. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, així s’aconseguirà fer accessible la planta baixa d’aquest equipament des del carrer i, al mateix temps, entre les diverses plantes de l’equipament.
 
Les obres consistiran a enderrocar l’escala per refer-la i poder-hi instal·lar un ascensor. L’empresa adjudicatària i responsable de les obres és Artea Mediambient, SL i el cost previst és de 117.294,17 euros. Està previst que els treballs durin uns 5 mesos.

L'ETC, sense programació

La notícia d'obres arriba dies després que l'assemblea general d'Etcètera Teatre hagi decidit deixar la programació teatral a l'espai perquè no es veuen capaços d'assumir la feina i la responsabilitat que comporta i "menys" en les condicions existents. La companyia Etcètera Teatre denunciava que "no és una prioritat per l'Ajuntament".

De fet, una de les grans problemàtiques que remarca la companyia teatral era l'accessibilitat, a més de la mateixa infraestructura, calefacció, personal i cobertura legal.
 

Llegeix tot el comunicat en aquest enllaç

  
Arxivat a