Càmeres per controlar l'accés de vehicles a la plaça Fra Bernadí a Manlleu

Durant el primer mes s'emetran notificacions informatives, però a partir del 15 de juliol se sancionarà

Les càmeres de videovigilància són a l’entrada de la plaça Fra Bernadí pel carrer Mossèn Guardiet.
Les càmeres de videovigilància són a l’entrada de la plaça Fra Bernadí pel carrer Mossèn Guardiet. | Adrià Costa
Redacció
16 de juny del 2019
L'Ajuntament de Manlleu va instal·lar càmeres de videovigilància per controlar l'accés de vehicles a la plaça Fra Bernadí fa mesos. Estan situades a l'entrada pel carrer Mossèn Guardiet i faran un control fotogràfic fora de la franja autoritzada, i si el vehicle que hi accedeix no està autoritzat (amb la matrícula entrada al sistema de dades) serà sancionat. Els aparells començaran a funcionar a partir d'aquest dilluns, 17 de juny, emetent notificacions informatives el primer mes, i sancionant a partir del 15 de juliol.

L'horari d'accés lliure per a càrrega i descàrrega a la plaça Fra Bernadí és de dilluns a diumenge de 9 a 12h. Fora d'aquest horari només els vehicles autoritzats podran accedir a la plaça i sempre per un temps inferior als 15 minuts.

Amb la posada en marxa de les càmeres es vol reduir l'entrada i sortida de vehicles. L'Ajuntament remarca que la plaça Fra Bernadí és un espai peatonal i, que per tant, està prohibida la circulació excepte per a càrregues i descàrregues dels veïns i dels establiments comercials i de restauració que hi estan ubicats. Hi ha diferents tipus d'autoritzacions que ja s'han començat a tramitar.
Arxivat a