Gastronomia

​Premi per a La Selecta de Manlleu

L'empresa ha estat guardonada per l'Escola Joviat de Manresa com a millor col·laboradora

per Redacció, 13 de juny de 2019 a les 09:31 |
Lluís Colomer, al mig, recollint el guardó.
L'empresa La Selecta de Manlleu ha estat guardonada com a millor empresa col·laboradora per l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa. El premi és per "la confiança i l’estreta relació que manté amb el centre i amb els alumnes dels diferents cursos d’hoteleria". 

Ambdues entitats van néixer gairebé al mateix moment, ara fa més de 30 anys "en un context en el qual la gastronomia catalana encara no tenia el renom que té actualment", tal com recordava el el director de La Selecta, Lluís Colomer, en el moment de recollir el premi. Colomer va remarcar que era “un honor rebre aquest premi que demostra la feina ben feta fins ara”.


Les empreses premiades van rebre una escultura única i artesanal: un barret de cuina de ferro forjat elaborada en exclusivitat per l’escultora de Manresa, Àngels Freixanet.

 

Participació