La nova junta de PIMEC Joves Catalunya Central presenta les seves noves línies d'actuació

La nova etapa de l'entitat empresarial vol "facilitar una gran xarxa de contactes entre les empreses, afavorint la col·laboració entre elles"

Redacció
13 de juny del 2019
Membres de la nova junta de PIMEC Joves Catalunya Central
Membres de la nova junta de PIMEC Joves Catalunya Central | PIMEC
La nova Junta de PIMEC Joves Catalunya Central ha donat el tret de sortida a la seva nova etapa. Aquest dimecres al matí, en un acte emmarcat en la II Setmana de l'Emprenedoria de Manresa, el nou president dels joves empresaris, Carles Pons, i la resta de membres de la junta han presentat les seves noves línies d'actuació en una jornada que ha tingut lloc a la Vermuteria Santa Rita.

Carles Pons ha defensat que "PIMEC Joves Catalunya Central té la voluntat de ser un punt de trobada per als joves empresaris i empresàries del territori", per convertir-se en un "espai on poder sumar i crear noves sinergies". Així mateix ha assegurat que des de l'entitat es potenciaran els actes atractius per al teixit productiu jove de les comarques de la Catalunya Central, per tal de "facilitar una gran xarxa de contactes entre les empreses, afavorint la col·laboració entre elles".

Els membres de la Junta Directiva de PIMEC Joves Catalunya Central són, a banda del president, Clara Pariente, Gemma Gibert (Fauna Gibert), Laia Corral, Marcel Castanys (Fast Parcmotor), Meritxell Sánchez (Assessoria del Bages), Núria Soler (Bytelcom), Rubén Lozano (Araunvi), Sergi Macià (Mutuacat) i Xavier Baena.