Junts per Prats governarà de moment en solitari

El futur alcalde Jordi Bruch no descarta pactar més endavant amb Movem Prats

Jordi Bruch
Jordi Bruch | Junts per Prats
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:18h
Junts per Prats governarà de moment en solitari. Aquest dissabte, en la Constitució Corporació Municipal de Prats de Lluçanès, cadascuna de les formacions (JxCat, ERC, Movem Prats i RAP) votarà els seus alcaldables. Per tant, Jordi Bruch, de Junts per Prats, la força més votada, serà el nou alcalde del municipi.

En declaracions a Osona.com, Jordi Bruch apunta que "de moment" tothom "tira per les seves forces", però no tanca la porta a pactar amb la resta formacions durant el mandat o abans del ple del cartipàs. En aquest sentit, Bruch explica que, a hores d'ara, Movem Prats és la formació que està més predisposada. De fet, RAP (República Activa de Prats de Lluçanès) ja va anunciar que no donaria suport a ningú que no fos la seva alcaldable -Enriqueta Bosch- i amb ERC, d'Isaac Peraire, hi ha hagut diversos estira-i-arronses.

Tot i això, Bruch remarca que s'ha de treballar pel poble i que, per tant, hauran d'anar agafats de la mà en moltes ocasions "com hem fet aquest mandat" [estaven a l'oposició i ERC al govern]. El futur alcalde de Prats explica que, com a força guanyadora, es van reunir amb tots els partits per trobar un consens i aconseguir un consistori ben avingut. "Estem tranquils perquè tindrem l'alcaldia i comptarem amb tothom sempre per tirar endavant el poble", conclou.
 
Arxivat a