Creen una plataforma per denunciar els ajuntaments que han despenjat la bandera espanyola

El grup ha denunciat l'Ajuntament de Torelló al Defensor del Poble i ho ha posat en coneixement a Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya

L'Ajuntament de Torelló, sense la bandera espanyola.
L'Ajuntament de Torelló, sense la bandera espanyola. | Cedida
Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:13h
Una vintena de persones han creat una plataforma ciutadana a Osona per denunciar els ajuntaments que han despenjat la bandera espanyola. En un comunicat, informen que de moment ja han denunciat l'Ajuntament de Torelló per despenjar el símbol i que també ho han posat en coneixement a Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya.

El grup remarca que no se sent representat pels consistoris que estan en mans d'alcaldes independentistes i reconeix que gran part dels membres -de Vic, Manlleu, Torelló, Sant Pere de Torelló i Roda- són simpatitzants de la formació política Ciutadans.

De fet, la formació taronja ja va denunciar una quinzena d'ajuntaments d'Osona per tenir símbols polítics a la Junta Electoral el passat mes de març. D'altra banda, Ciutadans no va obtenir representació a cap dels tres ajuntaments que es va presentar per les municipals (Vic, Manlleu i Torelló).
Arxivat a