​El consistori infantil de Torelló presenta dues rutes per conèixer l'arbrat del municipi

Els alumnes de sisè celebren el ple de cloenda al Teatre Cirvianum

Durant la presentació de les rutes del consistori infantil de Torelló.
Durant la presentació de les rutes del consistori infantil de Torelló. | Aj. de Torelló
Redacció
12 de juny del 2019
El consistori infantil de Torelló ha tancat el mandat del curs 2018-2019 aquest dimarts amb la celebració del ple de cloenda al Teatre Cirvianum. El consistori format per alumnes de 6è de Primària de les escoles de Torelló va començar a treballar el passat novembre amb l'encàrrec de fer un estudi sobre la diversitat d'arbres que hi ha a Torelló i l'objectiu de localitzar i difondre els exemplars més singulars situats prop de les cinc escoles del municipi.

Fruit d'aquesta feina, s'han elaborat dues rutes que permeten fer un recorregut per Torelló resseguint una trentena d'espècies d'arbres de les més de 80 que hi ha identificades al municipi.

L'acte va comptar amb l'assistència de tots els alumnes de sisè i va estar presidit per l'alcalde Santi Vivet. Els regidors infantils van exposar les conclusions del treball elaborat durant aquest any, basat en l'estudi de l'arbrat del municipi i la confecció de les dues rutes per visitar alguns dels exemplars més singulars. Tant Vivet com la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell, van agrair la feina feta als regidors i van destacar que aquest curs s'ha arribat a la desena edició del consistori infantil de Torelló.
 

Coneix les dues rutes a Torelló

El consistori infantil de Torelló, aquest dimarts. Foto: Aj. de Torelló
Arxivat a