Jordi Bruch serà el nou alcalde de Prats de Lluçanès

El RAP anuncia que no vol fer "de crossa" de cap govern i evita el possible pacte amb ERC i Movem Prats

Jordi Bruch
Jordi Bruch | Junts per Prats
Redacció
11 de juny del 2019

Jordi Bruch Foto: Junts per Prats


Jordi Bruch de Junts per Catalunya serà el nou alcalde de Prats de Lluçanès. Després de diverses reunions amb la resta de grups, el RAP (República Activa de Prats de Lluçanès) ha anunicat que no farà de "crossa de cap govern".

Per tant, no hi haurà ni un "govern d'unitat", com proposava Isaac Peraire (actual alcalde d'ERC que passarà a l'oposició) amb totes les forces de Prats; ni el "govern de progrés" que havien parlat ERC, Movem Prats i RAP, i que deixava fora JxCat, ja que no té majoria. La formació ha aconseguit 5 dels 11 regidors. Darrere seu se situa ERC amb 3 i Isaac Peraire al capdavant; Movem Prats amb Montserrat Juvanteny, 2; i el RAP, amb Enriqueta Bosch, 1.

L'assemblea del RAP ho va decidir aquest divendres. En una nota, remarquen que "les urnes han parlat" i que "els resultats han estat molt clars". En aquest sentit, apunten que es mantenen fidels al compromís de "no donar l'alcaldia" a cap altre que no sigui la seva candidata i, per tant, no volen fer "de crossa de cap govern municipal, sigui del color que sigui". "Serem més útils mantenint una independència crítica, proactiva i propositiva davant la gestió de qualsevol govern municipal", conclouen.

Arxivat a