Comencen les obres del carrer Montserrat de Vic entre el carrer Sant Segimon i el carrer Canigó

Els treballs duraran uns tres mesos aproximadament els veïns afectats podran aparcar a l’Atlàntida

Redacció
10 de juny del 2019
Aquest dilluns comencen les obres del carrer Montserrat, entre la rotonda del carrer Sant Segimon fins al carrer Canigó. Els treballs afectaran la mobilitat d’aquest tram durant tres mesos aproximadament. Des de l'Ajuntament faciliten que els veïns que pateixien restriccions durant les obres amb garatges privats, puguin deixar el cotxe al pàrquing de l'Atlàntida.  Serà de forma gratuïta.
  
Mentre durin les obres, els vehicles hauran d’accedir a la plaça de Lluís Companys pel carrer de la Indústria. Per altra banda, els carrers afectats per la primera fase de les obres -carrers Canigó, Girona, Bellmunt i Passatge Torelló- recuperen els sentits de circulació habituals.

Com es pot disposar d'aquest aparcament?

Tal com explica l'Ajuntament, per poder disposar d’aquest servei, el veïnat s’haurà de personar a l’aparcament de l’Atlàntida on omplirà un formulari amb el nom de la persona sol·licitant, la matrícula del vehicle i la direcció de l’aparcament afectat per les obres. Els formularis també es podran omplir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la plaça Major, però cal que la targeta s’activi a l’aparcament de l’Atlàntida.

Aquest servei d’aparcament gratuït es podrà utilitzar durant el temps que les obres afectin al gual d’accés a un pàrquing en concret, no durant tot els mesos que durin les obres, i s’hi podrà accedir tantes vegades com calgui al dia. Es facilita una targeta per plaça d’aparcament i sol·licitant.
Arxivat a