L'«app» del Consorci Hospitalari de Vic ja permet modificar l'hora de visita des del mòbil

La versió de l'aplicació està disponible per a dispositius Android i Apple

L'«app» del CHV
L'«app» del CHV | CHV
Redacció
08 de juny del 2019
El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) acaba de llançar una nova versió –la tercera– de la seva aplicació mòbil per seguir fent més accessible la informació als pacients i facilitar les gestions en línia. La principal novetat i millora és que, a més de poder consultar tota la programació de visites i de proves, també es pot modificar directament des del mòbil el dia i l'hora assignats de les visites a l'especialista. Una opció que està disponible per a la majoria d'especialitats, excepte aquelles que requereixen una programació més complexa.

L'aplicació mòbil del CHV es va posar en marxa a mitjans del 2015 i, en l'actualitat, compta amb 3.032 usuaris registrats. A través d'aquest canal, pacients i usuaris poden accedir des del seu mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària.

L'objectiu del CHV és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'aplicació, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.