UVic-UCC

La UVic i el Patronat d'Estudis Osonencs renoven el conveni de col·laboració

Impulsaran activitats de docència, investigació i divulgació científica conjuntament i fomentaran la col·laboració en exposicions, cicles de conferències o altres jornades culturals

per Redacció , 6 de juny de 2019 a les 13:04 |
Francesc Codina i Josep Eladi Baños | UVic-UCC
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Patronat d’Estudis Osonencs (PEO) han renovat el conveni de col·laboració firmat el 2017. El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, i Francesc Codina Valls, president del PEO, van signar l’acord el passat dimarts al Temple Romà de Vic.

El conveni estableix un marc de cooperació entre totes dues institucions per dur a terme accions de caràcter acadèmic, científic i professional. La UVic-UCC i el PEO impulsaran activitats de docència, investigació i divulgació científica conjuntament i fomentaran la col·laboració en exposicions, cicles de conferències o altres jornades culturals. L’acord també afavorirà la cessió d’espais per part de les dues parts i la formació de pràctiques dels estudiants de la Universitat.


La relació entre les dues institucions ha permès portar a terme exposicions com la d'escultures d'Emili Armengol o cicles de conferències per apropar a la ciutadania projectes de recerca avançada com la sèrie “Acadèmia i societat en el nou mil·lenni”, amb vuit d’investigadors destacats de la UVic-UCC, o la participació d'ambdues institucions en activitats culturals impulsades per l'Ateneu de Vic.

 

Participació