Premien les rutes agroalimentàries del Lluçanès

La Ruta del Pa i la Ruta de la Llet reben el guardó a Millor iniciativa de desenvolupament rural a través del turisme que impulsa Turalcat

Durant l'entrega de guardons a Vilafranca del Penedès.
Durant l'entrega de guardons a Vilafranca del Penedès. | Consorci del Lluçanès
Redacció
06 de juny del 2019
Les rutes agroalimentàries del Lluçanès -la Ruta del Pa i la Ruta de la Llet- han estat guardonades. El Consorci del Lluçanès ha rebut aquest maig el premi a la Millor iniciativa de desenvolupament rural a través del turisme en el marc de la tercera edició dels Premis del Turisme Rural Sostenible impulsat per Turalcat.

El premi es concedeix a entitats sense ànim de lucre i administracions públiques que treballin dins l'àmbit català i que han posat en marxa un projecte o actuació rellevant destinada a impulsar el desenvolupament d'una àrea determinada de la Catalunya rural a partir del desenvolupament del sector turístic, i reconeix el paper de les administracions en la creació d'iniciatives turístiques en el marc de la sostenibilitat.

El jurat va destacar que iniciatives com les rutes agroalimentàries del Lluçanès contribueixen a crear productes turístics molt arrelats i comptant amb la col·laboració público-privada.
Arxivat a