Un projecte per preservar la biodiversitat del riu Gaià, premiat per la Fundació Girbau

Un total de 51 projectes es van presentar a la segona edició del premi "Natura i Societat"

Durant l’entrega del Premi «Natura i Societat» de la Fundació Girbau, amb els representants del projecte premiat, el que ha rebut l’accèssit i de la fundació.
Durant l’entrega del Premi «Natura i Societat» de la Fundació Girbau, amb els representants del projecte premiat, el que ha rebut l’accèssit i de la fundació. | Fundació Girbau
Redacció
05 de juny del 2019
A finals de maig, es va celebrar a Vic la segona edició del premi "Natura i Societat" de la Fundació Privada Girbau. El guardó va recaure en el projecte Xarxa d'Observadors del Riu Gaià, presentat per l'Associació Mediambiental La Sínia. Aquesta iniciativa vol implementar una xarxa d'observadors voluntaris per preservar la biodiversitat d'aquest riu. El premi està dotat amb 12.000 euros i en total s'hi van presentar 51 projectes.

D'entre les propostes, es va lliurar un accèssit a Flueix de l'ADEFFA (Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona), en el qual hi participen persones ateses per l'Associació Sant Tomàs i l'escola La Sínia de Vic. La iniciativa té per objectiu potenciar les bones pràctiques entre el col·lectiu ramader i restaurar finques en custòdia d'espais protegits a través del voluntariat de persones amb discapacitat o problemes d'aprenentatge.

El premi de la Fundació Girbau, amb caràcter bianual, té per objectiu reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació.
Arxivat a