Restriccions de trànsit per les obres de la Miranda

A partir del dia 10 de juny l'accés a Manlleu estarà tallat

La BV-5224, a la sortida de Manlleu direcció Torelló
La BV-5224, a la sortida de Manlleu direcció Torelló | Adrià Costa
Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:45h
Fa unes setmanes que la Diputació de Barcelona va iniciar les obres de condicionament i millora de la carretera BV-5224, la carretera de la Miranda. Des d'aquesta setmana, els treballs afecten la línia d'autobús de Torelló a Vic, que fa l'empresa Sagalés. Per tant, han quedat anul·lades les parades del passeig de Sant Joan i s'han desviat per l'avinguda de Roma.

Els treballs, d'uns 834.000 euros, consisteixen en l'ampliació d'un tram d'1,7 km amb una calçada de tres metres en total i vorals a cada costat d'un metre, així com el tractament dels accessos amb seccions de transició i de nous traçats per als vials existents. La via, que connecta Manlleu i la C-37, té una mitjana diària de circulació de 7.617 vehicles, dels quals, el 9% són vehicles pesants i és considerada una de les carreteres amb alt risc de sinistralitat.

A partir del 10 de juny, accés tallat

A partir del dilluns dia 10 de juny quedarà tallat l'accés de vehicles en el sentit d'entrada a Manlleu, i. de moment es mantindrà obert el sentit de sortida. Està previst que les obres tinguin una durada de 3 mesos.
Arxivat a