JxCat Manlleu proposa dedicar un espai a Joaquim Vivas

La formació demana la col·laboració de la resta de partits polítics perquè "el seu nom, bondat i record" serveixin "d'exemple a les generacions futures"

Joaquim Vivas (dreta) amb el també exalcalde de Manlleu, Joan Usart en un acte commemoratiu dels 30 anys d'ajuntaments democràtics, l'abril del 2009
Joaquim Vivas (dreta) amb el també exalcalde de Manlleu, Joan Usart en un acte commemoratiu dels 30 anys d'ajuntaments democràtics, l'abril del 2009 | Adrià Costa
Redacció
04 de juny del 2019
El grup municipal de JxCat Manlleu vol promoure un carrer, plaça o equipament que porti el nom de Joaquim Vivas, exalcalde de la capital del Ter que va morir el el passat 29 de maig. En una nota, el grup municipal demana la col·laboració de la resta de partits polítics del consistori i remarca que "el seu nom, bondat i record ens han de servir d'exemple per les generacions futures".

Vivas va ser alcalde del 1999 al 2003 per Convergència i Unió. A més d'alcalde, també va ser gerent de l'Hospital Sant Jaume del municipi. Se'l coneixia per dedicar la seva vida als altres amb entitats com la Creu Roja d'Osona, d'on va ser president, Càritas i el Rebost Solidari de Vic. També va ser membre fundador de l'Associació Sant Tomàs i del Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (actualment, Osonament).

Precisament, el 2014 va rebre de la mà de l'Ajuntament el títol de fill adoptiu de la vila de Manlleu en reconeixement "per les accions pel bé del municipi que ha dut a terme al llarg de la seva vida". La decisió es va aprovar per unanimitat en el ple municipal.

 

Arxivat a