Un motorista mor en un accident a Gurb on se li ha incendiat la moto

El conductor del cotxe implicat en el sinistre ha resultat ferit

El cotxe sinistrat
El cotxe sinistrat | Trànsit
NacióDigital
02 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:16h
Un motorista ha mort aquesta tarda en un accident al punt quilomètric 4,2 a la B-522 a Gurb, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.54 h.
 
Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident el vehicle de dues rodes s’ha incendiat i el conductor i únic ocupant ha mort. D’altra banda, el conductor del cotxe ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital de Vic.  

La víctima i únic ocupant del vehicle de dues rodes és B. W., de nacionalitat marroquina, de 35 anys i amb veïnatge a Manlleu.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i  dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera continua totalment tallada.

Amb aquesta víctima, són 68 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 

La moto cremada. Foto: Trànsit