Comencen les obres del carril per a bicis i vianants a la C-153 a Vic

La Diputació inicia els treballs al pont del Gurri per donar continuïtat i tancar l'itinerari existent

El pont on s'han de fer les obres per tancar l'itinerari existent.
El pont on s'han de fer les obres per tancar l'itinerari existent. | Diputació de Barcelona
Redacció
01 de juny del 2019
La Diputació de Barcelona ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de les condicions de seguretat viària per a vehicles i vianants en el tram del pont sobre el riu Gurri situat al PK 2,560 de la carretera C-153, a Vic. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 376.688 euros i un termini d'execució de sis mesos, tenen com a objectiu donar continuïtat als espais destinats a vianants i a les bicicletes per poder tancar l'itinerari existent aigües avall de la C-153 que queda interromput en el tram del pont, així com posar al dia la seva estructura.

Les actuacions que es realitzaran en la zona del polígon de Malloles consisteixen en la construcció del tram del carril per a vianants i bicis de manera que la via s'encabeixi a partir de reduir la calçada de la carretera, així com la substitució dels elements de contenció del pont per uns de nous, a més de baranes per als vianants.

També es repararan els paràmetres de l'estructura del pont que s'ha anat degradant al llarg dels anys i es modificarà la xarxa d'enllumenat públic a fi de garantir nivells d'il·luminació correctes en el ram. Així mateix, es connectaran les voreres del polígon industrial pel camí del riu evitant el creuament de la calçada i es racionalitzarà i millorarà les canalitzacions de serveis adossades a l'estructura del pont.
 

El pont on s'han de fer les obres per tancar l'itinerari existent. Foto: Diputació de Barcelona

Arxivat a