Quins regidors marxen del ple de Vic?

Onze dels vint-i-un representants actuals no repetiran el proper mandat

Ple de Vic.
Ple de Vic. | Josep M. Montaner
30 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:50h
Les eleccions municipals de diumenge han posat les cartes sobre la taula i han deixat fora del consistori diversos regidors, que se sumen als que ja havien anunciat que no seguirien al ple. En total, 11 dels 21 regidors actuals no s'asseuran a les cadires del ple de Vic el proper mandat.

Els que ja van anunciar que no repetirien són Toni Serrat, Àlvar Solà, Joan Ballana, Josep Maria Diéguez, Marc Barnolas i Katia Juncks. Cal destacar que Diéguez, que va entrar per ERC, va anunciar a pocs dies de les eleccions que votaria Capgirem Vic.

Per contra, no entren al consistori, Jaume Colomer, d'ERC, que anava de número 8; Arnau Martí (Vic En Comú Podem), Benjamí Dòniga i Maria Carme Bover (Vic Sentit Comú). Aquests dos últims regidors van tenir responsabilitats al govern. Dòniga inicialment era del PSC, va pactar amb el govern d'Anna Erra i va passar a no-adscrit a mig mandat. Bover, per la seva banda, va entrar amb CiU i actualment estava al consistori com a regidora d'Unió.

D'altra banda, Josep Anglada, a més d'estar de la cursa electoral per una sentència de l'Audiència Nacional, Som Identitaris no ha obtingut prou vots per entrar a l'Ajuntament de Vic. Fa 4 anys es va presentar amb Plataforma Vigatana.

 
Arxivat a