Peraire perd les eleccions a Prats de Lluçanès

Junts per Prats, amb Jordi Bruch al capdavant, ha obtingut 5 dels 11 regidors i ERC, 3

Isaac Peraire, en una imatge d'arxiu
Isaac Peraire, en una imatge d'arxiu | Josep M. Montaner
26 de maig del 2019
Actualitzat el 29 de maig a les 8:08h
Isaac Peraire ha perdut les eleccions a Prats de Lluçanès. I tot fa pensa que també l'alcaldia. Junts per Prats, amb Jordi Bruch al capdavant, ha aconseguit 5 dels 11 regidors mentre que el candidat d'ERC, 3. Darrere seu, Montserrat Juvanteny, amb Movem per Prats n'ha obtingut 2 i Enriqueta Bosc, de República Activa de Prats de Lluçanès, 1.

Les municipals a Prats han estat marcades per la polèmica. És un dels municipis amb més llistes per la mida que té. La regidora republicana Montse Juvanteny s'ha presentat amb un nou partit per desavinences amb el candidat d'ERC Isaac Peraire. El passat 2014, davant l'opció de dues candidatures, Peraire i Juvanteny van acordar que ell encapçalaria la llista del 2015 i ella la del 2019. El candidat d'ERC va trencar l'acord i Juvanteny ha fet el seu partit.

En declaracions a Osona.com, Juvanteny no descarta res: pactar, entrar a govern o estar o l'oposició. Movem Prats podria decantar la balança cap a ERC o JxCat. La candidata explica que com que formen part d'una llista independent poden "parlar amb tothom".
Arxivat a