El regidor Josep M. Diéguez deixa ERC i votarà Capgirem Vic a les municipals

El fins ara regidor de la formació republicana ho explica en un article a "El 9 nou"

Josep M. Diéguez, en el seu darrer ple.
Josep M. Diéguez, en el seu darrer ple. | Josep M. Montaner
Redacció
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:53h
El fins ara regidor d'ERC Vic Josep M. Diéguez ha deixat ERC i votarà Capgirem Vic a les eleccions municipals de diumenge. Així ho ha explicat en una carta a El 9 Nou, en què remarca que ho fa perquè no coincidieix amb la política d'Esquerra en l'àmbit nacional.

"El problema s'esdevé quan eixamplar la base' es converteix en l'estratègia", diu, mentre es pregunta si la tàctica per ser més serveix per "dialogar amb algú que t'ha dit per activa i per passiva, del dret i del revés, que no té la més mínima intenció de parlar de debò amb tu". "Encara crec en les utopies, però fa molt que he deixat de creure en els miracles", conclou.

Tot i això, remarca que "si he acabat la legislatura militant encara a ERC ha estat gràcies a la feina que hem pogut fer des del nostre grup municipal".

"Una formació política no és res més -ni res menys- que una eina per transformar la societat. I quan una eina ja no et serveix, encara que pugui servir a molta altra gent, en busques una de diferent". Aquest dijous, Diéguez es va donar de baixa i ha demanat la incorporació al projecte de Capgirem Vic.
Arxivat a