Els plans B d'Anglada per a les municipals

El líder de Som Identitaris ha presentat una altra llista sense la seva presència que encapçalarà Marta Riera

Josep Anglada i Marta Riera, en una imatge d'arxiu.
Josep Anglada i Marta Riera, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
22 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:29h
Som Identitaris concorrerà a les eleccions municipals de Vic amb Josep Anglada o sense. La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha ratificat aquest dimecres la decisió de la Junta Electoral de Vic d'excloure'l de la cursa electoral. Tot i això, en declaracions a Osona.com, Anglada remarca que ha presentat un recurs d'emparament a la Junta Electoral Central i iniciarà els tràmits per recórrer la decisió inicial al contenciós administratiu.

Com que la decisió final pot arribar més tard de diumenge, Anglada ja ha presentat una llista confeccionada sense la seva presència per tal que el partit pugui presentar-se a les municipals. Encapçalada la llista Marta Riera, fins ara número 2 de Som Identitaris. Ja havia estat regidora a l'Ajuntament de Vic amb Plataforma per Catalunya. Tal com remarca el regidor: "Som Identitaris serà present a les eleccions municipals de Vic".

La Junta Electoral de Vic va excloure'l de la cursa electoral per una sentència de l'Audiència de Barcelona. Se li demana dos anys de presó i la prohibició de ser escollit com a càrrec públic. L'Audiència confirma una sentència del 2017 que el condemnava pels delictes d'amenaces, coacció i contra la integritat moral d'un jove menor d'edat a través de les xarxes socials.
Arxivat a