VÍDEO Ataquen una parada de la CUP a Manlleu

Segons ha denunciat la formació anticapitalista, l'agressor és un conegut membre de la ultradreta de la zona i simpatitzant de Som Identitaris

NacióDigital
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:12h
1200_1558181888vic
1200_1558181888vic
Un home ha atacat una de les parades que la CUP de Manlleu tenia en el municipi osonenc. L'agressió s'ha produït aquest dissabte al matí i ha estat denunciada per la mateixa formació política a través d'un vídeo a la xarxa. Segons ha denunciat la CUP, l'agressor és un conegut membre de la ultradreta de la zona i simpatitzant de Som Identitaris.
  En aquest es veu com un home s'encara amb diversos integrants de la formació anticapitalista i altres persones que estaven a la parada informativa i, després d'uns segons, s'ha abraonat contra un dels pilars per desfer la infraestructura. La CUP ha denunciat els fets i ha rebut el suport d'altres formacions polítiques, com la plataforma Capgirem Vic. 

Davant d'aquests fets, a les 20.30 hores s'ha convocat una concentració antifeixista a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. L'esquerra independentista emplaça tota la població a participar en aquest acte de rebuig, que tindrà lloc davant de l'Ajuntament. 
Arxivat a