Larry Campbell, mà dreta de Bob Dylan, aquest dissabte a Balenyà

Tercer concert de celebració dels 25 anys del KOK amb Campbell i Teresa Williams

Larry Campbell i Teresa Williams.
Larry Campbell i Teresa Williams. | Imatge promocional
Toni Carrasco
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:34h
La mà dreta de Bob Dylan, Premi Nobel de Literatura 2016, el multiinstrumentista i productor Larry Campbell actuarà aquest dissabte, 18 de maig, a les 22.30h, en un únic concert a Catalunya a l'Ateneu dels Hostalets de Balenyà. Aquest és el tercer concert d'aniversari programat pels 25 anys del KOK (Komité Organitzador de Koncerts). Tot i això es faran més espectacles per celebrar l'efemèride.

Campbell, amb una reconegudíssima trajectòria tant de músic com de productor, va acompanyar i fou la mà dreta de Bob Dylan durant vuit anys en totes les seves gires i discos. Ha tocat i gravat amb una gran quantitat d'artistes com The Black Crownes, Keith Richards, Paul Simon, Levon Helm, Emmylou Harris, Sheryl Crown, Rosanne Cash i molts d'altres.

Com a productor, Campbell ha obtingut 3 Grammys amb treballs per a Levon Helm i també ha estat productor habitual de Bob Dylan, Paul Simon, The Black Crownes, Hot Tuna i Mavis Staples, entre altres. L'any 2008 va rebre el premi per la seva trajectòria de l'Americana Music Association's Lifetime Achievement, com a instrumentista.

El prestigiós músic presentarà, conjuntament amb la seva parella Teresa Williams, els dos treballs que han editat en comú: Larry Campbell & Teresa Williams i Contraband Love.

La venda anticipada a 18 euros es pot fer a wwww.entrapolis.com, Discos Martulina de Vic i Forn Nou d'Els Hostalets de Balenyà. I també el dia del concert a taquilla a un preu de 20 euros.
 

Recupera l'entrevista a Miquel Solà: «El KOK han estat 25 anys d'amor per la música»

Arxivat a