«El so de les cases» torna a Vic amb nous escenaris i 123 concerts

Joana Serrat, David Carabén, Xarim Aresté són alguns dels artistes que participen en la iniciativa que comença aquest divendres i fins diumenge

La cripta de la catedral, un dels espais d'«El so de les cases»
La cripta de la catedral, un dels espais d'«El so de les cases» | Josep M. Montaner
Redacció
15 de maig del 2019
Vic ja ho té tot a punt per acollir "El so de les cases". La iniciativa, que comença divendres i fins diumenge, uneix música i patrimoni, i torna amb més de la meitat dels escenaris renovats. En total hi haurà 123 concerts de 20 minuts a càrrec de 16 artistes o grups, que interpretaran als 14 espais que formen part de la proposta.

Les Clarisses, la balcona i la planta noble de l'Ajuntament, Casa Pratdesaba, Casa Fontcoberta, l'Albergueria, Casa Vilarrúbia i l'assecador de Can Riera són algunes de les noves ubicacions que obriran les portes per primera vegada per acollir-hi concerts. A aquests espais s'hi ha de sumar l'església de l'Escorial, l'església de Sant Felip, la cripta de la Catedral i el menjador i el jardí de Casa Ricart, que ja han estat protagonistes en algunes de les anteriors edicions.

S'hi podran escoltar diversos artistes de tot tipus d'estils musicals. De fet, sis de les actuacions provenen de l'Escola de Música de Vic, però que també hi ha lloc per artistes més consolidats en el panorama musical català —Joana Serrat, David Carabén, Xarim Aresté—, i d'altres que inicien la seva trajectòria professional —Gessamí Boada, Eva Fernández Trio o Juliane Heinemann, aquesta última guanyadora del darrer premi Puig Porret—.

Dos concerts nocturns

Seguint la bona acollida de l'any passat, s'han programat dos concerts nocturns, un divendres i l'altre dissabte. Divendres, a Casa Ricart, actuarà el grup The Black Barbies, i dissabte al jardí de Les Clarisses, on actuarà David Carabén (Mishima).

L'entrada als concerts és lliure, amb aforament limitat, i es repartiran tiquets mitja hora abans de cada concert. Així es vol facilitar que el màxim de gent pugui anar a més concerts i s'evita l'acumulació d'entrades i es garanteix l'aforament a tots els concerts.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a