Capella i Mundó presenten la candidatura d'Units per Gurb com «l'alternativa real de canvi»

Un centenar de persones assisteixen a l'acte per conversar amb el candidat Josep Casassas

Durant la presentació de Josep Casassas amb Ester Capella i Carles Mundó.
Durant la presentació de Josep Casassas amb Ester Capella i Carles Mundó. | UnitsxGurb
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:32h
Més d'un centenar de persones van assistir divendres passat a l'acte de presentació de la candidatura d'UnitsxGurb-AM, el projecte encapçalat per Josep Casassas. El candidat a l'alcaldia de Gurb va remarcar que lidera "una llista paritària" formada per persones del poble, amb independents i militants d'ERC, que "recull diverses sensibilitats" i aplega "talent i experiència per governar l'Ajuntament".

Casassas va desgranar algunes de les propostes del programa electoral, que té com a element bàsic la cultura, l'educació, el medi ambient, les polítiques socials i d'habitatge.

"L'alternativa real de canvi"

La consellera de Justícia Ester Capella i l'exconseller i gurbetà Carles Mundó van acompanyar Casassas en l'acte de presentació. D'una banda, Mundó va destacar que la llista d'UnitsxGurb-AM és "l'alternativa real de canvi" a l'Ajuntament, ja que després de 40 anys "és molt necessària la regeneració democràtica i ara és el moment". 

En aquest mateix sentit, es va pronunciar Capella, remarcant que "el seu equip és la millor opció, amb gent preparada, implicada i il·lusionada". Capella va aprofitar per demanar que a les eleccions europees també es voti ERC per tal que Oriol Junqueras torni a derrotar la repressió a Europa.
 

Durant la presentació de Josep Casassas amb Ester Capella i Carles Mundó. Foto: UnitsxGurb