SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Rastres_Argelers» a Calldetenes

Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:11h

L'espectacle Rastres_Argelers arriba el proper 18 de maiga l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'una obra per viatjar en la memòria. La memòria dels refugiats de la Guerra Civil que en el camí de l'exili van ser tancats als camps de concentració francesos, on va regnar una barbàrie extrema amb la complicitat de l’Estat francès i el govern franquista.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 13 de maig a les 12 de la nit. El dia següent, 14 de maig, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades
 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 13 de maig a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.