Els Pätanka's de Centelles, guanyadors del Raid dels Ausetans

Les proves finals van tenir lloc a finals d'abril a Roda de Ter i l'Esquirol

Redacció
08 de maig del 2019
L'equip guanyador del raid dels Ausetans.
L'equip guanyador del raid dels Ausetans. | CCO
Els Pätanka's de Centelles han estat els guanyadors del Raid dels Ausetans de l'edició del 2019. L'equip guanyador està format per Enric Espés, Jordi Gisbert, Pau Masramon, Ariel Poca, Adrià Ortega i Gil Riera que van rebre com a premi un viatge a Port Aventura. El segon premi va ser per 6 Sisers de Sant Julià de Vilatorta i el tercer per Tocats del Bolet 2 .Ambdós equips van rebre un passi d'activitats al parc d'aventura Les Comes de L'Esquirol.

Els 12 equips participants van arribar a la final després d'haver superat les fases locals realitzades durant els mesos de març i d'abril. La superació de les proves puntuables de la fase final comarcal es van disputar a Sorralta - Roda de Ter- i Les Comes - L'Esquirol, on també es va fer l'acte de lliurament de premis, presidit per Àlex Montanyà, alcalde de L'Esquirol i conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d'Osona, acompanyat de l'equip de monitors d'Anigami i de personal tècnic del Consell Comarcal i dels ajuntaments de Calldetenes, Centelles, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta i Torelló.

El Raid dels Ausetans és un programa mancomunat del Servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona que va néixer el 2006 que a través d'un conjunt d'activitats promou valors com la cohesió social, la integració i el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l'habiten. En aquesta edició, hi han participat un total de 10 municipis i amb una xifra total de 193 inscrits, 113 noies i 78 nois.
Arxivat a