Anna Ramírez, campiona de nou de la Titan Desert

La taradellenca guanya les sis etapes d'una de les proves en BTT més dures del món

Anna Ramírez, amb el guardó.
Anna Ramírez, amb el guardó. | TWS / C. Casal
06 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:31h
Anna Ramírez es va proclamar campiona de la catorzena edició de la Titan Desert, el divendres passat. Ha reeditat la victòria de 2017 conjuntament amb Josep Betalú. Ramírez, de Taradell, va acabar amb totes les etapes disputades i s’ha endut la general davant la seva gran rival Ramona Gabriel. D'aquesta manera, iguala els tres títols a la cita del Sahara aconseguits prèviament per la ciclista de Ponts, amb qui ha mantingut una alternativa constant en els darrers anys.

Ramírez, malgrat el domini d’enguany, no ha donat per fet la victòria fins travessar la línia de meta a Merzouga: “És una cursa que va bé a la gent de carretera i em fa feliç guanyar aquí. Fins al final no m’he vist guanyadora, no ho veia clar“.

El podi femení, a més de dues hores de Ramírez, l’ha completat l’esportista Núria Picas, que en plena disputa de la Titan Desert va saber que acaba de ser reconeguda amb la Creu de Sant Jordi pel Govern català.

La Titan Desert 2019 va tenir lloc entre el 28 d'abril i el 3 de maig i hi van participar al voltant de 500 ciclistes.

Anna Ramírez i Josep Betalú, triomfals a la meta de Merzouga Foto: TWS / C. Casal