Anna Erra presenta «un equip divers i transversal» al nou local de JxCat a Vic

La candidata recull "l'esperit Puigdemont" i estructura la campanya en quatre grans eixos

Anna Erra presenta la llista municipal de Junts per Catalunya a Vic
Anna Erra presenta la llista municipal de Junts per Catalunya a Vic | Josep M. Montaner
03 de maig del 2019
Anna Erra, candidata de Junts per Catalunya a Vic, va presentar aquest dijous l'equip que l'acompanya per les eleccions municipals. La presentació va tenir lloc al nou local de la formació, al número 5 de la rambla del Passeig.

Erra destacava que seu equip és "divers i transversal" i recull "l'esperit Puigdemont" sota la marca de JxCat. "És un projecte que ens il·lusiona per treballar per la ciutat". La candidata va afegir que la campanya s'estructura en quatre grans eixos: promoció econòmica, benestar, salut i model de ciutat.

Quatre grans eixos

Pel que fa a promoció econòmica Erra va destacar que volen que Vic continuï sent un motor econòmic per la comarca i Catalunya, amb el nou campus de la Salut o un polígon comarcal. Quant a benestar dels vigatans, va explicar que hi ha diversos projectes per a les persones grans, com la creació d'una residència; es continuaria apostant per l'educació; es reforçaria la seguretat i el civisme; i s'apostaria per la promoció de l'habitatge.

D'altra banda, va apuntar com a tercer eix la salut. En aquest sentit, va remarcar la importància de l'indicador en el POUM per tal de pacificar els carrers, generar activitat esportiva i, en definitiva, accions per millorar el viure a ciutat.

Pel que fa a model de ciutat, va apuntar que Vic ha de ser accessible, des de l'arribada de fibra òptica a totes les cases de pagès, fins a fer accessible Vic per a totes les persones, per exemple, amb diversitat funcional.

Per acabar, Anna erra va emplaçar la resta de candidats a fer una campanya "neta i amable", i que "la lliçó de democràcia passi per davant".
 

Anna Erra durant la presentació. Foto: Josep M Montaner

Arxivat a